DOOM Eternal zná datum vydání a představil dvojici nových ukázek

Co si budeme povídat, restart legendární série DOOM se v roce 2016 opravdu vydařil. Nevíme jak vy, ale my již před nějakým časem oznámené pokračování s podtitulem Eternal vyhlížíme opravdu netrpělivě. Až dosud jsme bohužel neměli sebemenší tušení, kdy přesně se do pekla budeme moci vrátit. Konference Bethesdy na letošní E3 nám konečně dala odpověď.

DOOM Eternal vyjde 22. listopadu a to jak pro PC, tak pro konzole Xbox One, PlayStation 4, Switch a Stadii.

Bethesda do prosluněného LA přivezla hned dvojici trailerů. Zatímco první se zabývá příběhovou složkou nového DOOMu, ten druhý je věnován čistě multiplayeru. Multiplayer jako takový byl v případě prvního dílu z roku 2016 spíše zklamáním. Ačkoli nebyl vysloveně špatně pojatý, více než pár hodin v něm nestrávil snad nikdo. Můžeme se jen dohadovat, jak moc se na jeho výsledné podobě projevila skutečnost, že jeho vývoj byl svěřen externímu studiu. Ať už to tehdy bylo jakkoli, pro účely DOOM Eternal se v Bethesdě rozhodli, že si multiplayer raději udělají sami. Tou největší novinkou, na níž se můžeme těšit je jednoznačně režim Battlemode, určený pro tři hráče, přičemž jeden se ujme role mariňáka a ostatní se převtělí do démonů. Jak to celé vypadá, na to se můžete podívat ve videu níže.

DOOM Eternal – Battlemode Teaser

DOOM Eternal – Příběhový Trailer

 

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 3 Prumer: 5]

Fanoušek klasických point and click adventur, filmů Davida Lynche a nových technologií všeho druhu. Jinak dlouholetý nezávislý žurnalista a copywriter, který vystřídal řadu tištěných i internetových magazínů.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na