Vychází Trine 4: The Nightmare Prince. Recenze jsou kladné, série se vyhrabala ze srabu

Se sérií Trine to před časem vypadalo všelijak, jen ne příliš dobře. Po prvních dvou velmi povedených dílech vyšel Trine 3: The Artifact of Power, v průběhu jehož vývoje se tvůrci dostali do časového presu a museli tak vydat v podstatě poloviční hru, která ani neměla pořádný konec. Logicky to také tak dopadlo a recenze třetí díl skutečně nešetřily.

Proto jsme byli poměrně napnutí, co vývojářské studio Frozenbyte předvede ve čtvrtém díle, který nese název Trine 4: The Nightmare Prince. Cílem pochopitelně bylo navrátit sérii ztracenou slávu a punc kreativity. To se podle prvních recenzí a hráčských ohlasů naštěstí povedlo a Trine 4 tak opět představuje to nejlepší z žánru plošinovek a opět si získává pozornost svým inovativním 2,5D zpracováním.

Trine 4: The Nightmare Prince je skvělou puzzle-adventurou s dechberoucím uměleckým stylem. Poslední dílo Frozenbyte má dobrou hratelnost pro veterány i nováčky,” shrnuje recenzent magazínu SpazioGames. Průměrné hodnocení z recenzí na serveru Metacritic se aktuálně drží na 80 %. Ještě lépe je na tom Trine 4 na Steamu, kde má aktuální hráčské hodnocení 85 %.

Tip na článek:  Trine 4 představeno. Podívejte se na trailer kouzelné plošinovky

Našince rozhodně může těšit, že je hra na všech platformách, kde vychází (PC, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch), dostupná také s českými titulky.

Trine 4: The Nightmare Prince – trailer

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na