Half-Life: Alyx je na Steamu dostupný se slevou a dorazí v březnu

Pokud se nemůžete dočkat chvíle, kdy si zahrajete nejnovější přírůstek do série Half-Life s podtitulem Alyx, budete si muset ještě chvíli počkat. Pokud si jej však předobjednáte na Steamu, jako byste jej už měli doma.

Half-Life: Alyx je v nabídce Steamu aktuálně dostupný s desetiprocentní slevou. Pořídit si jej můžete za 45 euro, standardní cena hry je pak stanovena na 50 euro.

Valve nové pokračování své snad nejsilnější série oznámil loni v listopadu a jeho datum vydání je momentálně stanoveno na březen letošního roku. Přesnější termín zatím bohužel neznáme. Hru pohání nový Source 2 engine a na PC jí bude možné hrát pomocí VR headsetů Oculus Rift, HTC Vive a Windows Mixed Reality.

Hra samotná by měla být přibližně stejně rozsáhlá jako Half-Life 2 a ačkoli se její děj má odehrávat před událostmi předchozího dílu série, tvůrci všem doporučují projít si před hraním titul Half-Life 2: Episode 2.

Half-Life: Alyx – První trailer

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 4 Prumer: 4]

Fanoušek klasických point and click adventur, filmů Davida Lynche a nových technologií všeho druhu. Jinak dlouholetý nezávislý žurnalista a copywriter, který vystřídal řadu tištěných i internetových magazínů.

1
Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
Pán Chytrý
Host
Pán Chytrý

A na Indexu hrát nepůjde? Když už dělám výčet headsetů, kde půjde hrát, tak by bylo dobré uvést všechny, včetně toho nejhlavnějšího.